ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Στη φυλακή τρία μέλη της σπείρας που εμπλέκεται στο φόνο Σταματιάδη


Εξακολουθούν να καταζητούνται οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τον φόνο Σταματιάδη.

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται ως μέλη της σπείρας που διέπραττε διαρρήξεις και ληστείες μετά την απολογία τους στην 1η τακτική ανακρίτρια. Στην εν λόγω σπείρα φέρονται να εμπλέκονται και οι τρεις κατηγορούμενοι για το φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ωστόσο οι δύο εξ αυτών καταζητούνται και ο τρίτος έχει συλληφθεί στο Βέλγιο και αναμένεται η έκδοση του.

Ο κατηγορούμενος που αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είναι ανάπηρος και έχει κατονομαστεί από συνεργούς του ως ο τσιλιαδόρος της σπείρας. Μάλιστα έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του σε αρκετές διαρρήξεις, ωστόσο, φέρεται να μην είχε καμία συμμετοχή στη ληστεία η οποία κατέληξε στο φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Την ίδια στιγμή, ο κατηγορούμενος ο οποίος έχει κατονομαστεί από τους συνεργούς του ως ο δολοφόνος του επιχειρηματία παραμένει καταζητούμενος καθώς λίγες ώρες μετά το έγκλημα πέρασε τα σύνορα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία.

Η σπείρα, στην οποία αποδίδονται 44 διαρρήξεις και ληστείες, ταυτοποιήθηκε με το φόνο του επιχειρηματία εξαιτίας ενός αγριογούρουνου. Μέλη της οργάνωσης πήγαιναν στη Σπάρτη για διάρρηξη και στη διαδρομή είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά τους ένα αγριογούρουνο. Ένας από τους κατηγορούμενους πυροβόλησε το ζώο με το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί στο φόνο Σταματιάδη. Οι κάλυκες βρέθηκαν από την αστυνομία όταν οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα μετά την αποτυχημένη διάρρηξη ενός ATM.newsit.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]