ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Θρήνος για βρέφος που έσβησε μόλις έντεκα ημερών

Με τον πιο τραγικό τρόπο φεύγει το 2018 για μια οικογένεια στην Κρήτη που έχασε το αγγελούδι της, μόλις 11 ημερών.

Όπως αναφέρει το το neakriti.gr την είδηση επιβεβαίωσε ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανιουργιάκης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων του νεκρού νεογνού και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πει περισσότερα.

Το κοριτσάκι ελληνικής καταγωγής μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ στις 19 Δεκεμβρίου σε πολύ σοβαρή κατάσταση, από ιδιωτική κλινική.

Από τότε νοσηλευόταν για μέρες στην Μονάδα Νεογνών, όπου και τελικά κατέληξε 11 μέρες αργότερα , την περασμένη Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία ενώ η κοινωνία της Κρήτης είναι μουδιασμένη αφού πρόκειται για τον τρίτο θάνατο μετά το θάνατο του βρέφους 11 μηνών που έσβησε μετά από κατάποση ξένου σώματος στον Κόκκινο Πύργο, «έσβησε» και το 6 μηνών βρέφους που υπέστη ανακοπή την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Είναι ο τρίτος θάνατος μωρού στην Κρήτη μέσα σε μερικές μόνο μέρες. Λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα ένα μωράκι 9 μηνών έχασε τη ζωή του όταν ένα να φασόλι σφηνώθηκε στο λαιμό του, ενώ λίγες μέρες μετά ένα αγγελούδι 6 μηνών υπέστη ανακοπή καρδιάς
ant1news.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]