ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Βασικός κατηγορούμενος για το διπλό φονικό της Κύπρου: Το θύμα πάλεψε σαν άνδρας

Η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο Στρόβολο με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη Ντίνα Σεργίου συνεχίστηκε την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον αστυφύλακα Πανίκο Μοδέστου, που παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου, ο βασικός κατηγορούμενος Λοΐζος Τζιωνής αναφερόμενος στο θύμα του και ενώ υποδείκνυε σκηνές είπε ότι πάλεψε σαν άνδρας. Ωστόσο, ο δικηγόρος του Τζιωνή αμφισβήτησε την εν λόγω αναφορά.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας είναι ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού, η Σάρα Σιάμς και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Στην προηγούμενη δικάσιμο, ενώπιον Κακουργιοδικείου παρουσιάστηκαν τέσσερις μάρτυρες κατηγορίας. Πρόκειται για φωτογράφους του ΤΑΕ οι οποίοι φωτογράφισαν διάφορες σκηνές έπειτα από υποδείξεις τόσο των υπεύθυνων αστυνομικών εγκληματικής σκηνής όσο και ύστερα από υποδείξεις υπόπτων.

Μεταξύ των φωτογραφιών που κατέθεσαν οι φωτογράφοι της Αστυνομίας ήταν και αυτές της ιατροδικαστικής εξέτασης στον 15χρονο γιο του άτυχου ζευγαριού. Η ιατροδικαστική εξέταση στον ανήλικο διενεργήθηκε στις 22 Απριλίου από την ιατροδικαστή, Χαρά Σπηλιοπούλου. Παρόντες στη διαδικασία ήταν οι ιατροδικαστές, Μάριος Ματσάκης και Ελένη Αντωνίου, Λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας αλλά και η θεία του ανήλικου.
enikos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]