ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Συνέλαβαν τον επικίνδυνο ληστή των ΕΛΤΑ στα Βίλια

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (22.12.2018) ο επικίνδυνος ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια. Ο Αλβανός κακοποιός είχε αποδράσει την περασμένη Δευτέρα (17.12.2018) από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Ο δραπέτης ληστής κρυβόταν σε φιλικό του σπίτι στην περιοχή του Χαϊδαρίου όπου τελικά εντοπίστηκε.

Συνελήφθη αργά το απόγευμα του Σαββάτου (22.12.2018) στην περιοχή του Χαϊδαρίου ο επικίνδυνος ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια που είχε δραπετεύσει.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής και με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, ο αλλοδαπός κακοποιός εντοπίστηκε σε σπίτι φιλικού του προσώπου στο Χαϊδάρι όπου και συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβανός δραπέτης το είχε σκάσει από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στο Μενίδι, την περασμένη Δευτέρα (17.12.2018), κόβοντας τα κάγκελα του κελιού που εκρατείτο.

Το χρονικό της ληστείας στα Βίλια
Όλα ξεκίνησαν στις 8.30 το πρωί της 27ης Νοεμβρίου στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής.

Τρία άτομα επιχείρησαν να ληστέψουν υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Ο διευθυντής αλλά και περίοικοι που είδαν τι συνέβαινε ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο διευθυντής έκανε χρήση του ειδικού μπουτόν και άμεσα στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό.

Ένας από τους αστυνομικούς ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές και μάλιστα δέχθηκε πυροβολισμούς όταν τον είδαν να κρατάει προτεταμένη την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Τότε εκείνος ανταπέδωσε τα πυρά τραυματίζοντας τον έναν από τους δράστες, αυτόν που συνελήφθη για δεύτερη σήμερα (σ.σ. 22.12.2018).
newsit.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]