ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Απέδρασε ο ένας από τους ληστές των ΕΛΤΑ στα Βίλια

Μέσα από τα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Δυτικής Αττικής - Μαζί του επιχείρησε να δραπετεύσει άλλος ένας από τους ληστές των ΕΛΤΑ, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά την απόδραση του ενός εκ των τριών που είχε συλληφθεί για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ στα Βίλια την Τρίτη 27 Νοεμβρίου.

Η απόδραση έγινε στις 4:20 τα ξημερώματα της Τρίτης μέσα από τα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής που βρίσκεται στα Λιόσια.

Ο δραπέτης μαζί με έναν άλλο κρατούμενο που είχε επίσης συλληφθεί για την ίδια υπόθεση κατάφεραν - άγνωστο πώς - να λιμάρουν τα κάγκελα του κελιού τους και να πηδήξουν στο πίσω μέρος του κτηρίου.

Εκείνη την ώρα ο σκοπός τους αντιλήφθηκε και τους καταδίωξε με τους δύο ληστές να ακολουθούν διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο σκοπός κάλεσε από τον ασύρματο σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο ένας εκ των δύο δραπετών συνελήφθη.

 ntoymas-new-1 «Αυτή τη φορά ο σκοπός δεν πιάστηκε στον ύπνο. Καταδίωξε τους δράστες, ζήτησε συνδρομή και κατάφεραν να πιάσουν τον ένα δραπέτη» δηλώνει στο protothema.gr ο πρόεδρος του σωματείου ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.
protothema.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]