ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Σέρρες: Ποια προσωπικά αντικείμενα του αγρότη από τη Βέργη βρέθηκαν στη χαράδρα- Επιστρατεύονται αστυνομικοί σκύλοι

«Συναγερμός» σήμανε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Βέργης Σερρών, όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία πως εντοπίσθηκαν σε χαράδρα ο αγροτικός ελκυστήρας και η πλατφόρμα, ιδιοκτησίας του86χρονου Θανάση Πολυχρονιάδη, ο οποίος εξαφανίσθηκε από τις 30 Οκτωβρίου.

Ο 86χρονος είχε εξαφανισθεί μαζί με τον γεωργικό ελκυστήρα και την πλατφόρμα, ενώ από την πρώτη στιγμή είχε στηθεί μία τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Η ανακάλυψη των γεωργικών μηχανημάτων του 86χρονου δίνει νέα τροπή στην υπόθεση και πιθανότατα να ρίξει και «φως» στο τι ακριβώς έγινε με τον ηλικιωμένο αγρότη.

Εκτός από τον γεωργικό ελκυστήρα και την πλατφόρμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, βρέθηκε και ένα καπέλο που ανήκει στον Θανάση Πολυχρονιάδη.

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι τα γεωργικά μηχανήματα βρέθηκαν σήμερα σε σημείο που είχε ερευνηθεί από τις αρχές και τον ΟΦΚΑΘ και απ’ όπου περνούσαν συχνά κτηνοτρόφοι.

«Μήπως έριξαν το τρακτέρ αυτές τις ημέρες;» αναρωτήθηκαν κάτοικοι της περιοχής στο Infonews24.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και φυλάσσεται από περιπολικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, αύριο θα επιστρατευθούν και αστυνομικοί σκύλοι, ενώ και οι δυνάμεις του ΟΦΚΑΘ είναι σε ετοιμότητα για να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους είτε σε έμψυχο δυναμικό, είτε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν.

Την υπόθεση καλύπτει πυκνό «πέπλο μυστηρίου», ενώ πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν όλο αυτό τον καιρό.
serraikanea.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]