ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Αγνοείται μητέρα πέντε παιδιών

Η Aurora Mici 31 χρόνων,  μητέρα πέντε ανήλικων παιδιών που κατοικεί με την οικογένεια της στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, θα επέστρεφε στο σπίτι της τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.

Το προηγούμενο βράδυ επικοινώνησε τηλεφωνικά με το σύζυγο της από το κινητό τηλέφωνο της μητέρα της, καθώς δεν είχε πάρει μαζί της το δικό της και του είπε ότι θα ταξίδευε στις έξι το πρωί.

Από το τελωνείο έχει διασταυρωθεί ότι πέρασε πεζή τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή. Ο σύζυγος της απευθύνθηκε στον οδηγό του λεωφορείου, δείχνοντας του φωτογραφία της, ο οποίος αρχικά είπε ότι κάτι του θύμιζε και ότι υπήρχε μία ξανθά γυναίκα στο λεωφορείο αλλά δεν ήταν βέβαιος. Την επόμενη ημέρα που ο οδηγός πήγε στην Κορυτσά έλεγξαν από τις καταστάσεις ότι πράγματι η νεαρή μητέρα  είχε βγάλει εισιτήριο αλλά δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο λεωφορείο. Ο σύζυγος της δεν αποκλείει το ενδεχόμενο  να μπήκε σε κάποιο αυτοκίνητο.

Η Aurora αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας,  λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και ο σύζυγος της ανησυχεί μήπως κάνει κακό στον εαυτό της.

Το ύψος της είναι 1.60, έχει ξανθά κατσαρά μαλλιά μέχρι τον ώμο και πράσινα μάτια. Στο δεξί της χέρι έχει σημάδια από εγκαύματα. Όταν χάθηκε φορούσε  μαύρο μπουφάν, τζιν παντελόνι με σκισίματα, λευκά αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μία μαύρη τσάντα.

Το Silver Alert  για τον εντοπισμό της ενεργοποιήθηκε μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.
/anikolouli.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]