ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Η γραφειοκρατία «ξέχασε» στα αζήτητα έναν γέροντα…

Στα αζήτητα του Νεκροτομείου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, βρισκόταν για σχεδόν δύο μήνες ο ηλικιωμένος που αναζητούσε η εκπομπή και το Silver Alert.

Ο ανιψιός του Θανάση Ανανιάδη 86 χρόνων, προσπαθώντας να εντοπίσει τα ίχνη του, μετέβη στην Υπηρεσία και τον αναγνώρισε.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 16 Οκτωβρίου στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά. Απεβίωσε έξι μέρες μετά από παθολογικά αίτια. Στις 25 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για να νεκροτομηθεί και παρέμεινε εκεί ως «αγνώστων στοιχείων» ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας.

Στο ίδιο έργο θεατές…

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», το Τζάνειο νοσοκομείο είχε ενημερώσει την τοπική Αστυνομία για το πτώμα του άγνωστου –μέχρι εκείνη τη στιγμή – γέροντα. Αστυνομικοί μετέβησαν στο νεκροτομείο και πήραν τα αποτυπώματα του αγνοούμενου. Σήμανε Silver Alert, η εκπομπή έδειχνε συνέχεια τη φωτογραφία του και έκανε εκκλήσεις για πληροφόρηση, αλλά κανείς από την Αστυνομία του Πειραιά δεν ενδιαφέρθηκε να ταυτοποιήσει τον άτυχο γέροντα.

Ο Θανάσης Ανανιάδης ζούσε μόνος του στη Νίκαια και οι συγγενείς του που τον φρόντιζαν, είχαν χάσει τα ίχνη του από τις αρχές Οκτωβρίου.
anikolouli.gr/