ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Θύμα απατεώνων ηλικιωμένη που της άρπαξαν 700 ευρώ

Θύμα απατεώνων έπεσε μια ηλικιωμένη στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας, στη Λέσβο, με τους επιτήδειους να καταφέρνουν να της «αρπάξουν» 700 ευρώ εξαπατώντας της.

Άγνωστος άντρας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη γυναίκα και της παρουσιάστηκε ως αστυνομικός με το όνομα Παπαδόπουλος, λέγοντας της πως η κόρη της είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα σκοτώνοντας έναν άντρα Αλβανικής καταγωγής. 

Παράλληλα της ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αφήσει την κόρη της να φύγει και να μην μπλέξει ενώ την ίδια ώρα για να γίνει πιο πιστευτός, είχε βάλει μια γυναίκα να κλαίει, λέγοντας πως πρόκειται για την κόρη της.

Η ηλικιωμένη σάστισε και σοκαρισμένη τους είπε πως τα μόνα χρήματα που έχει πάνω της είναι 700 ευρώ καλώντας τους να πάνε να τα πάρουν. Μέσα σε λίγα λεπτά ένας άντρας φορώντας κράνος μετέβη στο σπίτι της και πήρε τα χρήματα.

Η ηλικιωμένη άμεσα κάλεσε φιλικό της πρόσωπο για να της μεταφέρει τα άσχημα υποτίθεται νέα και τελικά αποκαλύφθηκε η όλη απάτη. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν είναι το μοναδικό κρούσμα καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγγελθεί και άλλα.
enikos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]