ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Ανατροπή! Αθωώθηκε στον δεύτερο βαθμό για αποπλάνηση 4χρονης

Την αθώωση ενός άνδρα που είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για αποπλάνηση ενός 4χρονου κοριτσιού αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στα Χανιά. Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για αποπλάνηση της 4χρονης κόρης και ασελγείς πράξεις σε βάρος του 9χρονου γιου της συντρόφου του.

H υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2012, όταν η μικρούλα κατήγγειλε τα γεγονότα στη γιαγιά της, μετά από ένα διάστημα μηνών που εκείνη και ο αδελφός της πέρασαν στα Χανιά, στο σπίτι της μητέρας τους, συζώντας με τον κατηγορούμενο και τα δύο δικά του παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Στον πρώτο βαθμό, ο άνδρας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης. Ωστόσο, άσκησε έφεση και στο δευτεροβάθμιο παρουσιάστηκε ενώπιον της έδρας για να δώσει την δική του εκδοχή για τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του. Μάλιστα, ως μάρτυρες κατέθεσαν ο γιος του, η πρώην σύζυγός του, αλλά και άτομα του στενού φιλικού και επαγγελματικού του περιβάλλοντος, οδηγώντας στην πλήρη ανατροπή της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως η άλλη πλευρά δεν παρέστη ως πολιτική αγωγή, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.
dikastiko.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]