ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Στο φως νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου στην ΑττικήΓια παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου κατηγορείται ένας άνδρας στην περιοχή της Αττικής. 

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε εις βάρος του δικογραφία τακτικής διαδικασίας. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού CNCECC (Canada National Child Exploitation Coordination Center), που εδρεύει στον Καναδά, σύμφωνα με τα οποία χρήστης του διαδικτύου, κάνοντας χρήση συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής επικοινωνίας στην Ελλάδα μεταφόρτωσε σε ομάδα συνομιλητών φωτογραφίες με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του δράστη, σε περιοχή της Αττικής. Κατά την έρευνα που διεξήγαγαν εντόπισαν και προχώρησαν στην κατάσχεση φορητού υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου και κάρτας αποθήκευσης. 

Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
protothema.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]