ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Στο ψυχιατρείο ο μεθυσμένος οδηγός που εισέβαλε στο προαύλιο της Βουλής


Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται ο οδηγός, που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο προαύλιο της Βουλής, ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη των αστυνομικών. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 59χρονος δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον, ενώ η πρώτη μέτρηση έδειξε ότι είχε 1,30 αλκοόλ στο αίμα του, με το όριο να είναι στο 0,25. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν πως αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και ότι παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Επίσης τους είπε ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και ότι ενώ ξέρει πως δεν πρέπει είχε πάρει τα φάρμακα του και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ότι δεν ήξερε τι έκανε. 

Ο 59χρονος παραμένει, σύμφωνα με την απόφαση του εισαγγελέα στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία, αλλά όχι φρουρούμενος, κι αυτό γιατί τυπικά έχει αφεθεί ελεύθερος από τους αστυνομικούς αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο και πλέον ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την τύχη του.
ant1news.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]