ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Νέα καταγγελία για καθηγητή - "Με κλείδωσε στην τάξη και ήθελε να με φωτογραφίσει με το σορτς"


Ανοίγουν στόματα μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του καθηγητή πληροφορικής στο ΤΕΙ Σερρών. Εναντίον του άλλωστε ασκήθηκε χθες πειθαρχική δίωξη από τη σύγκλητο του ΤΕΙ Σερρών.

Φοιτήτρια ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Αθήνα αποκαλύπτει τώρα στο Star ότι καθηγητής της την κλείδωνε στην αίθουσα γιατί ήθελε να την φωτογραφίσει και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός.

Ο καθηγητής μάλιστα, όχι μόνο δεν έχει διωχθεί, αλλά προήχθη σε αναπληρωτή από επίκουρο. Τώρα που τα ονόματα ανοίγουν κινείται άρον - άρον η πειθαρχική δίωξη.

H φοιτήτρια εξομολογείται όσα έζησε για χρόνια στις αίθουσες πανεπιστημίου της Αθήνας. Μεσήλικας καθηγητής της έκανε δύσκολη της ζωή, καταγγέλλει.

Μία από τις αδυναμίες του ήταν να κλειδώνει τις φοιτήτριες στην τάξη

«Έχει τύχει να με κλειδώσει, ναι. Ήταν διαχυτικός. Υπήρχε σωματική επαφή. Κλείδωνε κορίτσια στην αίθουσα με πρόφαση ότι θέλει να κανονίσει μια φωτογράφιση πορτρέτων μαζί τους. Σε εμένα είχε πει για πορτρέτα, σε άλλες κοπέλες ίσως ήταν πιο διαχυτικός και πιο προσωπικά», αποκαλύπτει.

Η ανατριχιαστική συνομιλία του καθηγητή με φοιτήτρια, μέσω μηνυμάτων

«Παρεμπιπτόντως, αυτό το δαντελέ σορτσάκι υπάρχει; (για φωτό σκέφτομαι εγώ). Λευκό (αν θυμάμαι σωστά). Αν όντως υπάρχει, κράτα το…», έγραφε ο καθηγητής,

Σύμφωνα με τις έγγραφες καταγγελίες των φοιτητριών που έφερε το Star στο φως της δημοσιότητας, ο συγκεκριμένος καθηγητής άφηνε συνεχώς σεξουαλικά υπονοούμενα, είχε εμμονή να τις φωτογραφίζει και ζητούσε να τις κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, χωρίς πληρωμή.

«Εάν δεν κάνουν κάποια έξτρα μαθήματα μαζί του θα είναι δύσκολο να περάσουν το μάθημα. Όχι επί πληρωμή, απλά νομίζω ότι επειδή είχε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Ήταν φιλικός με έναν πιο γλοιώδη τρόπο», καταγγέλει η φοιτήτρια.thestival.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]