ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Επιστρέφει στη δουλειά της η αναισθησιολόγος που τραυματίστηκε σε τροχαίο


Η αναισθησιολόγος Σοφία Παπαντωνάκη μετά το ατύχημά της επιστρέφει στη θέση της το Σεπτέμβριο

Από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει ξανά το Ιατρείο Πόνου στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αφού επιστρέφει κανονικά στην θέση της η αναισθησιολόγος Σοφία Παπαντωνάκη η οποία είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2016.

Η κα Παπαντωνάκη επιστρέφει στη θέση της τον Σεπτέμβριο και από τον Οκτώβριο αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία του Ιατρείου που είχε σταματήσει προσωρινά μετά το ατύχημα που είχε η αναισθησιολόγος κατά την διακομιδή δύο νεογέννητων στο Βενιζέλειο.

«Είμαι πραγματικά συγκινημένη και ανυπομονώ να επιστρέψω. Έζησα και ζω την αγάπη του κόσμου που είναι πολύ μεγάλη. Μου τηλεφωνούν καθημερινά και ενδιαφέρονται και αυτό οφείλω να το ανταποδώσω με τη δουλειά μου. Το ιατρείο θα λειτουργήσει κανονικά τον Οκτώβριο και θα πρέπει να πούμε πως τα ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα κλείσουν τον Σεπτέμβριο.

Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου που θα έχω επιστρέψει στη δουλειά μπορεί να κλείνουν τα ραντεβού τους για τον Οκτώβριο που θα λειτουργήσει και πάλι το Ιατρείο για δύο φορές το μήνα», τονίζει η Κα Παπαντωνάκη στο anatolh.com.

Η ίδια επισημαίνει πως στο ξεκίνημα ενδέχεται το ιατρείο να γίνεται και μία μέρα παραπάνω, δεδομένου ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες και υπάρχει σοβαρή έλλειψη, με αποτέλεσμα στο μεσοδιάστημα που απουσίασε να πρέπει να εξυπηρετούνται οι ασθενείς στο Ηράκλειο.

Η επαναλειτουργία του ιατρείου είναι εξαιρετικά σοβαρό γεγονός για 150 Λασιθιώτες που ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις. «Οι δυο φορές το μήνα δεν αρκούν λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, αλλά απαιτεί προσωπικό που δεν υπάρχει. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η προσέλευση και έχουμε καταγεγραμμένους 150 ασθενείς στο ιατρείο ενώ υπάρχουν ακόμα αρκετοί άνθρωποι που οδηγούνται στο Βενιζέλειο», τονίζει η κα Παπαντωνάκη που δεσμεύεται πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο.
neakriti.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]