ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Κηδεύτηκε μετά από 9 ημέρες ο 32χρονος Άγγελος ΦιλιππόπουλοςΈπεσε σήμερα η αυλαία της τραγωδίας, μετά από 9 ημέρες του θαναάτου του 32χρονου Άγγελου Φιλιππόπουλου,που τελικά κηδεύτηκε στις 10 το πρωί από το νεκροταφείο Σταφιδοκάμπου στην Ηλεία, με τους δικούς του να τον αποχαιρετούν με πόνο ψυχής και αναμένοντας τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των ιστολογικών εξετάσεων, για να μάθουν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ο 32χρονος πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο στις εγκαταστάσεις μονάδας επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών και μόλις προχθέςδιενεργήθηκε νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση.

Εντωμεταξύ, από την εταιρία στην οποία εργαζόταν όταν σκοτώθηκε, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

« Όπως πληροφορηθήκαμε από τον τεχνικό μας σύμβουλο ο οποίος ήταν παρών στην νεκροψία, αποκλείεται το ενδεχόμενο πνιγμού, ασφυξίας, χτυπήματος, αναθυμιάσεων ή άλλου βίαιου εξωτερικού γεγονότος. Θα περιμένουμε και το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή αλλά τα αντικειμενικά ευρήματα είναι αδιαμφισβήτητα. Οι ιστολογικές εξετάσεις θα δείξουν πλέον αν το πρόβλημα ήταν η καρδιά ή κάτι άλλο. Ανεξάρτητα από το αποτελέσματα αυτά που αποκλείουν κάθε ευθύνη της εταιρίας εμείς συμμετέχουμε  στο πένθος της οικογένειας, σεβόμαστε τον νεκρό και δεν πρόκειται να απαντήσουμε σε όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το θλιβερό αυτό γεγονός»
achaianews.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]