ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [twocolumns]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [threecolumns]

Αδίστακτοι! Πήραν από γριούλα τα τελευταία 50 ευρώ που είχε στο σπίτι της στη ΦθιώτιδαΔύο καλοντυμένοι απατεώνες χρησιμοποιώντας το γνωστό κόλπο των “υπαλλήλων” της ΔΕΗ επισκέφθηκαν τις πρωινές ώρες ανυποψίαστους ηλικιωμένους στην Πελασγία αλλά και την Σπαρτιά, “βγάζοντας”… μεροκάματο.

Για την ακρίβεια στην πρώτη περίπτωση επισκέφθηκαν μια 92χρονη γιαγιά στην Πελασγία από την οποία ζήτησαν 100 ευρώ προκειμένου να… τακτοποιήσουν κάποιες διαδικασίες ώστε να τις επιστραφούν 450 ευρώ!

Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη τους είπε ότι δεν είχε 100 ευρώ μιας και είναι τέλος του μήνα και πως τις περίσσευαν μόλις 50! Οι απατεώνες “αρκέστηκαν” στο πενηντάρικο αλλά πριν αποχωρήσουν ζήτησαν από την γιαγιά (μην τυχόν είχε και άλλα κρυμμένα) να τους αλλάξει το χαρτονόμισμα, διότι στην γωνία του ήταν σκισμένο και μπορεί να μην περνούσε! Φυσικά όλο αυτό ήταν κόλπο ωστόσο η ηλικιωμένη για καλή της τύχη δεν είχε παραπάνω χρήματα.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία ειδοποιήθηκε για δύο παρόμοια περιστατικά στο χωριό της Σπαρτιάς. Με τον ίδιο τρόπο οι απατεώνες αφαίρεσαν -άγνωστο για την ώρα- χρηματικό ποσό από άλλα δύο γεροντάκια. Για τα περιστατικά ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διενεργεί ελέγχους προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των “μαιμού” υπαλλήλων της ΔΕΗ.
newsit.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [list]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΡΓΑΣΙΑ

[ΕΡΓΑΣΙΑ] [twocolumns]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]