ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Silver Alert για την 37χρονη έγκυο που εξαφανίστηκε στην Κρήτη – Σε εξέλιξη οι έρευνεςΣε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό της 37χρονης εγκύου που εξαφανίστηκε στην Κρήτη στις 2 Μαΐου.

Αστυνομικοί, άνδρες της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής, εθελοντές Σαμαρείτες με την συνδρομή ελικοπτέρου και αστυνομικού σκύλου χτενίζουν την περιοχή του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα την περιοχή του Κεραμέ και του Αγίου Βασιλείου προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος της 37χρονης.

Πρόκειται για την περιοχή όπου καταγράφηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της πριν απενεργοποιηθεί.

Silver alert για τη 37χρονη Ντεσισλάβα
Σήμερα το μεσημέρι εκδόθηκε silver alert για την εξαφάνιση της 37χρονης Ντεσισλάβα Ιλίεβα.

Όπως αναφέρεται έχει μάτια καστανά και ύψος 1,60μ. ενώ η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει το ο,τιδήποτε να επικοινωνήσει με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Η εξαφάνιση

Στις 2 Μαΐου ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με τη μητέρα της, που ζει στη Βουλγαρία, λέγοντάς της ότι θα πήγαινε μια βόλτα με τον σύντροφό της στα Χανιά. Έκτοτε η μητέρα της, κάθε φορά που την καλούσε, έβρισκε το τηλέφωνο απενεργοποιημένο.

Το γεγονός μάλιστα, ότι η 37χρονη, δεν πήγε για δουλειά, στο εστιατόριο του Ρεθύμνου, στο οποίο εργαζόταν, ανάγκασε τη μητέρα της να έρθει στην Κρήτη και να ενημερώσει στην αστυνομία, εκφράζοντας φόβους ότι της έχει συμβεί κάτι κακό, καθώς η επικοινωνία τους ήταν πολύ συχνή.

newsit.gr