ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Υπόθεση Μανώλη Μουχτάρη: Έγκλημα χωρίς τιμωρία;


2013. Ο νεαρός Μανώλης Μουχτάρης, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, φτάνει στη Γερμανία με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον.

Λίγους μήνες αργότερα καλεί την αδερφή του και τον σύζυγό της, τον μελλοντικό του δολοφόνο, και λίγο πιο μετά τον ακολουθούν οι γονείς και τα αδέρφια του.

Το όνειρο του Μανώλη είναι μία καλύτερη ζωή όχι μόνο για εκείνον, αλλά για όλη του την οικογένεια. Εργάζεται σκληρά στη νέα του πατρίδα και αποφασίζει με τις οικονομίες του να ανοίξει μία δική του επιχείρηση, ένα cafe bar όπου θα στέγαζε τα όνειρά του. Στα όνειρά του πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποί του, η οικογένειά του και για αυτό αποφασίζει στο νέο του cafe bar να εργαστεί η οικογένειά του.


Προμελετημένο έγκλημα

Ο δολοφόνος, γαμπρός του Μανώλη γνώριζε καλά το πόσο πολύ τον αγαπούσε όλη του η οικογένεια και όχι μόνο. Ο Μανώλης ένα παιδί αγαπητό, έξυπνο, με χιούμορ και αγάπη για όλο τον κόσμο βοηθούσε με το μεροκάματό του συγγενείς, φίλους και γνωστούς χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Αν αυτό το αγαπητό παιδί έφευγε από τη ζωή το πλήγμα της απώλειας θα ήταν διπλό για την οικογένειά του.


Το χρονικό της δολοφονίας

2016. Τα χρόνια περνάνε και όμορφα και δύσκολα μέχρι το βράδυ που γιόρταζε τα γενέθλιά του με τους φίλους του. Στις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 02:00 το πρωί το ρολόι σταματάει να χτυπάει. Εκείνη την ώρα μπαίνει ακάλεστος ο σύζυγος της αδερφής του. Τις διαφορές του ζευγαριού πληρώνει με την ίδια του τη ζωή ο Μανώλης.

Αφού ο δράστης κάθεται στο μαγαζί και πίνει κάποιες μπύρες βγάζει ένα όπλο και πυροβολεί τον Μανώλη στο κεφάλι. Ο γαμπρός και δολοφόνος του Μανώλη συνεχίζει να ρίχνει σφαίρες στο άψυχο κορμί του.


Οι καλεσμένοι τρέχουν τρομοκρατημένοι να κρυφτούν.

Ο παιδικός φίλος του Μανώλη πέφτει πάνω στο σώμα του και παρακαλάει τον δράστη να σταματήσει να πυροβολεί. Τότε ο δράστης βάζει το όπλο στον κρόταφο του φίλου του Μανώλη και τον ρωτάει κυνικά και με ψυχραιμία αν ήθελε να ακολουθήσει τον φίλο του.

Μετά από λίγα λεπτά ο δράστης εξαφανίζεται και έκτοτε χάνονται τα ίχνη του. Το αυτοκίνητό του εντοπίζεται λίγο αργότερα σε κοντινή περιοχή.

Σχεδόν δέκα μήνες μετά δεν δόθηκε καμία πληροφορία για τον δράστη και καμία απάντηση στους γονείς που περιμένουν καθημερινά να ακούσουν για τη σύλληψη του δολοφόνου του παιδιού τους.

Μανώλης Karatzaev από το Tsintskaro της Γεωργίας. Η αλλαγή ονόματος σε Μανώλης Καρατζαίδης έγινε αφού εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα.

Ο δράστης

Μανώλης Καρατζαϊδης. Διέπραξε το τέλειο έγκλημα ή μήπως πίσω από αυτόν κρύβεται κάτι άλλο; 

Το σημερινό άρθρο έρχεται να θυμίσει τα γεγονότα μέχρι της στιγμή του τραγικού συμβάντος. 

Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει.