ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το χαμογελαστό κορίτσι Κατερίνα Μέτου Μωραϊτη


Έσβησε στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/06) το χαμόγελο της γλυκιάς Κατερίνας Μέτου Μωραϊτη.

Η Κατερίνα διεγνώσθη με μεταστατικό καρκίνο πριν εφτά περίπου χρόνια. Τότε οι γιατροί της έδιναν λίγους μήνες ζωής. Όμως το πείσμα και η θέλησή της να ζήσει κατέρριψε τα προγνωστικά των γιατρών. Πάλεψε με τον ύπουλο εχθρό της με περίσσιο θάρρος, υπομονή και επιμονή.


Θέλοντας να βοηθήσει και άλλους συνανθρώπους της, που έδιναν τη δική τους μάχη με την επάρατη νόσο, έγραψε το βιβλίο "Πες το δυνατά".  


Δυστυχώς το χαμογελαστό κορίτσι δεν κατάφερε να νικήσει τον εχθρό της. Αυτό που κατάφερε όμως είναι να μπει στις καρδιές του κόσμου. Όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για την μαχήτρια που επί χρόνια ξεγελούσε τον σκληρό αντίπαλό της. Ο λογαριασμός της στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα για το ύστατο χαίρε. 


Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν την Κατερίνα στην τελευταία της κατοικία. 


Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό της Παναγιώτη, ο οποίος την στήριξε από την αρχή στον αγώνα της, στις αδερφές και τον πατέρα της. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βασίλη Μέτο που μας μας επέτρεψε να αποχαιρετίσουμε και εμείς την Κατερίνα με τον δικό μας τρόπο. Δυστυχώς τα λόγια μας είναι φτωχά για το κορίτσι του. 

H Κατερίνα που πολεμάει τον καρκίνο μαζί με τον σύντροφό της στο ΜΙΛΑ


"Πες το δυνατά"

Καλό ταξίδι Κατερίνα!